Jump to content
Fórum Script Brasil
  • 0

VÍdeo No Dreamweaver


Guest Dgeison
 Share

Question

Guest Dgeison

Pessoal, estou rodando bem um vídeo no site do Estado do Carajás – www.estadodocarajas.com.br/index2.php, só que com um detalhe, só roda no MOZILA, no Explorer, necas, alguém sabe me orientar o que ta acontecendo????

<object id="MediaPlayer1" width=320 height=240

classid="clsid:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"

codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/

nsmp2inf.cab#Version=6,0,02,902"

standby="Loading Microsoft® Windows® Media Player components..."

type="application/x-oleobject">

<param name="video_discurso.wmv" value="mms://streaming.plugin.com.br/estadocarajas/video_discurso.wmv">

<param name="AutoStart" value="false">

<embed src="mms://streaming.plugin.com.br/estadocarajas/video_discurso.wmv" width="320" height="240" autostart="false" video_discurso.wmv="mms://streaming.plugin.com.br/estadocarajas/video_discurso.wmv"></embed>

<AutoStart=false>

</object>

acima é o código que tou usando

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Tem :)

tenta assim

<object id="mediaPlayer1" width="500" height="500" classid="CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95" codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701" standby="Loading Microsoft Windows Media Player components..." type="application/x-oleobject">
<param name="fileName" value="streaming.plugin.com.br/estadocarajas/video_discurso.wmv">
<param name="animationatStart" value="true">
<param name="transparentatStart" value="true">
<param name="autoStart" value="true">
<param name="showControls" value="true">
<param name="ShowStatusBar" value="true"><param name="loop" value="1">
<embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://microsoft.com/windows/mediaplayer/en/download/" src="streaming.plugin.com.br/estadocarajas/video_discurso.wmv" width="500" height="500" autostart="1" displaysize="4" autosize="0" bgcolor="black" showcontrols="1" showtracker="0" ShowStatusBar="1" showdisplay="0" videoborder3d="0" designtimesp="5311" loop="1"></embed></object>

Qualquer duvida é só postar

Abraço

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      149.8k
    • Total Posts
      646.6k
×
×
  • Create New...