Jump to content
Fórum Script Brasil
  • 0

Estou Com Um Probleminha Qui


Ricardop

Question

#include<stdio.h>

void binario(int);

main()

{

int num;

printf("Entre com o valor: ");

scanf("%d",&num);

printf("\n");

while(num<0)

{

system("cls");

printf("Entre com o valor: ");

scanf("%d",&num);

}

printf("O numero %d em binario e: ",num);

binario(num);

getchar();

getchar();

}

void binario(int n)

{

int resto;

if(n!=0)

{

resto=n%2;

n=n/2;

binario(n);

printf("%d",resto);

}

}

quando vou rodar o programa ta dando um erro q não consigo tirar c alguém puder me ajudar agradeç

um abraço a todos

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Guest - Renato -

Em vez de usar esse código system ("cls"), usa o clrscr(); . Se você estiver usando um compilador de C nem precisa por a biblioteca, porém se você estiver usando um compilador de C++ tem que chamar a biblioteca <conio.h>

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Forum Statistics

    • Total Topics
      152.1k
    • Total Posts
      651.9k
×
×
  • Create New...