Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.
Parser Error Message: It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS.
Source Error:
Line 24: ASP.NET to identify an incoming user.
Line 25: -->
Line 26: <authentication mode="Windows"/>
Line 27: <!--
Line 28: The <customErrors> section enables configuration
Pergunta
loN
Opa! estou utilizando o Visual Studio 2005 com o IIS do XP professional
Quando eu digito o endereço no navegador: http://localhost/Website/Menu.aspx (local)
Aparece uma página com o seguinte erro:
Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------
Configuration Error
Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.
Parser Error Message: It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS.
Source Error:
Line 24: ASP.NET to identify an incoming user.
Line 25: -->
Line 26: <authentication mode="Windows"/>
Line 27: <!--
Line 28: The <customErrors> section enables configuration
Source File: c:\inetpub\wwwroot\website\web.config Line: 26
--------------------------------------------------------------------------------
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.832; ASP.NET Version:2.0.50727.832
Eu já peguei vários tutoriais para configurar o IIS para pode visualizar as paginas asp.net que eu faço, mas mesmo assim não consigo.
O que deve ser o erro então?
Obrigado!
Link para o comentário
Compartilhar em outros sites
1 resposta a esta questão
Posts Recomendados
Participe da discussão
Você pode postar agora e se registrar depois. Se você já tem uma conta, acesse agora para postar com sua conta.