Jump to content
Fórum Script Brasil
  • 0

Oracle + Clob + Php5


rafaelrneto

Question

Olá pessoal,

estamos migrando do php4 pro php5. Mas está ocorrendo problemas com a exibição dos Campos CLOB do Banco (ORACLE 10g) que não acontecia no php4. Em vez de vir o conteúdo do CLOB vem branco. Vou colocar o código das duas formas que eu tentei recuperar o CLOB. O engraçado é que não máquina que eu desenvolvo(WINDOW+PHP5+APACHE2) funciona, o problema é somente no servidor de produção (LINUX + PHP5+APACHE2)

Primeira forma:

$sql_select = "SELECT campo_clob
   FROM tabela
    WHERE a.id = 1583";
    $cur_select= ociparse ($conn, $sql_select); 
    ociexecute($cur_select); 
    
    if ($row_select = oci_fetch_array ($cur_select, OCI_ASSOC+OCI_RETURN_LOBS+OCI_NUM+OCI_RETURN_NULLS)){
        print $row_select['CAMPO_CLOB'];
    }
Segunda forma
$sql_select = "SELECT campo_clob
   FROM tabela
    WHERE id = 1583";
    $cur_select= ociparse ($conn, $sql_select); 
    ociexecute($cur_select); 
    
    if ($row_select = oci_fetch_assoc($cur_select)){
        print $row_select['CAMPO_CLOB']->load();
    }

Se alguém puder me ajudar eu agradeço.

Link to comment
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Forum Statistics

    • Total Topics
      152k
    • Total Posts
      651.5k
×
×
  • Create New...